Om Bjärke Bygg AB

Bjärke Bygg är ett entreprenadföretag som utför byggproduktion inom nyproduktion, om & -tillbyggnad och service. Företaget tar även åt sig hela entreprenader och har ett nära samarbete med lokala hantverkare i form av El & VVS, målare, kakelsättare, grävmaskiner, markarbetare m.m. Företagets verksamhet startades 2004.

Man har under senare år haft sin verksamhet koncentrerad till service- och ombyggnadsarbeten inom byggsektorn. Bjärke Bygg är ett välskött företag som har duktiga yrkesarbetare, är ekonomiskt stabilt och har moderna och ändamålsenliga maskiner, verktyg och övrig utrustning.

Vi arbetar mestadels inom Alingsås, Trollhättan och Vårgårda kommuner med utgångspunkt från Sollebrunn där vårat kontor är beläget.

Till oss kan du vända dig med största förtroende, vi innehar även största kreditvärdighet. Bjärke Bygg har för närvarande nio anställda som tillsammans har ca 150-års erfarenhet från byggplatser. 2016 registrerades Bjärke Bygg som aktiebolag.

Bjärke Bygg är det lilla byggbolaget som jobbar lokalt tillsammans med våra kunder, vi har flertalet snickare som är specialister inom sina områden vilket i sin tur gagnar för att ni som kund kommer att bli riktigt nöjd med resultatet.

Vi ser framemot ditt samtal!

Kontakt

BJÄRKE BYGG AB
Peter Vatsöy
Mobil: 070-2111225
Erska Lyckes Väg 15
441 72 SOLLEBRUNN

Kontakta oss genom detta formulär

siderightimg

siderightimg2